simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 28.

Mitt i natten när den sista vårsnön faller växer Dante upp till barn. Han växer upp till en söt pojke och fortsätter pojkarna i familjen Castell växa upp och bli snyggare och snyggare kommer jag ha det svåraste valet någonsin att välja vem som ska bli arvinge. 
 
Nästa morgon när alla är på jobbet förutom hundarna är det tyvärr dags att säga adjö till Jackson. Jackson adopterades från gatan av Anubis. Han nådde toppen av karriären inom säkerhet samt lärde sig alla komandon. Han fick två valpar, Sam och Gigi, tillsammans med Pebbles. När Anubis dog kunde inte Jackson stå ut att vara kvar hemma så han rymde hemifrån men kom sedan tillbaka till familjen. Han var mycket omtyckt av både simmarna och de övriga hundarna. Vila i frid Jackson!
 
Idag var en riktig bitter dag för inte många timmar efter att Jackson gått bort var det dags att ta farväl till den sista levande simmen från generation 1, nämligen Michelle. 
 
Michelle nådde toppen av karriären inom politik. Hon hade maxat färdighetrna karisma och logik. Hon hade även en bronsmedalj i försäljning. Hon fick tre barn, Inanna, Aura och Daedalus tillsammans med Anubis. Även hon var mycket omtyckt av både familj och vänner.
Vila i frid Michelle! 
 
//Jozze



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback