simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 25.

Anubis var en seg j*vel, tror detta måste vara den 5 gången som liemannen kommer på besök och sedan får vända om tomhänt. Anubis verkar inte vilja släppa denna värld inte förrän ett barnbarn är fött iallfall. 
 
Några dagar senare föds det första barnbarnet Orfeus*. Aura hinner knappt lägga honom i spjälsängen innan liemannen kommer för att hämta Anubis och den här gången är det tyvärr över för Anubis. Han levde ovanligt länge och lyckades inte lura döden en gång utan uppemot fem gånger innan han nu var tvungen ge sig och följa med liemannen. Men Anubis kände sig stolt över vad han åstakommit under sitt riktigt långa liv och hans sista önskan om att se sitt första barnbarn födas uppfylldes. 
 
 
Under sin livstid uppnådde Anubis toppen av karriären inom militär samt uppfyllde sin livsönskan; att tre barn tar universitetsexamen.  Han maxade intresserna brott, leksaker och sport samt maximerade hobbyn musik och dans. 
 
Han var omtyckt av både djur och simmar. Han var så omtyckt hos familjens hundar att varken Jackson eller Lexie klarade av sorgen av att se Anubis bortgång att de rymde hemifrån. Han var även bästa vän med alla sina barn, Inanna, Aura och Daedalus och självklart hans själfrälste Michelle. Han var med andra ord väldigt uppskattad av alla och lämnade ett stort tomrum efter sig. 
 
Vila i frid Anubis!
 
*Orfeus var en grekisk gud, son till Apollon ( ibland nämns Oiagros som fadern) och Kalliope. Han var gift med nymfen Eurydike och han spelade lyra och sjöng mycket vakert. Vid hans död flög hans lyra upp till himelen och blev stjärnbilden lyran.  Orfeus är även namnet på en himlakropp som tros ha kolliderat med jorden och gett upphov till månen. 

//Jozze