simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 34.

George har vuxit upp till vuxen hund och han ser precis ut som sin pappa Sam. Jag hade hoppats på något annat än helvit men jag antar att det får duga med ytterligare en helvit hund. 
 
Inte långt efter att George har vuxit upp är det dags att säga adjö till Pebbles. Hon nådde toppen av karriären inom säkerhet och lärde sig alla komandon. Hon fick två valpar tillsammans, Sam och Gigi, med Jackson.  Gigi adopterades bort medans Sam bor kvar hos familjen. 
 
Dante har spenderat mycket tid vid Auras medicinstation men han är inte speciellt duktig på att tillverka medicin men väldigt bra på att tillverka nya virus, han är smittad av nån mytisk sjukdom som aldrig verkar gå över. Varje gång han försöker göra medicin på medicinstationen så misslyckas han och ännu en gång blir han smittad av något mystiskt virus. 
 
Han ger upp med att försöka hitta ett botemedel och hoppas på att mycket vila ska hjälpa honom att bli frisk igen, det förståss om han slutar springa fram och tillbaka till toaletten stup i kvarten för att kräkas. 
 
Trots att Dante är sjuk så bestämmer han sig för att följa med sin bror till familjens företag. Orfeus tycker dock inte det är någon bra idé då Dante kan smitta ner halva staden, vilket inte skulle bli så bra för deras företag om alla deras kunder vart mystiskt sjuka då de var och handlade i Castells blomsteraffär. Dante lovar att hålla sig ifrån kunderna och säger att han kan fylla på lagret istället för att sälja varor till kunderna. Vid dagens slut har Dante fått en bronsmedalj i lagerpåfyllning. 

//Jozze



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback