simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 5.

Månader gick och Anubis och Michelle hade tänkt åka på en bröllopsresa för att fira att de precis gift sig men en vecka innan de skulle åka mådde Michelle inte alls bra, hon mådde ofta illa och kräktes till och med ibland och hungrig var hon jämt. De bestämde sig för att skippa deras smekmånad då Michelle kände att hon inte ville spendera hela resan med att inte må bra utan bara ligga i sängen på hotellet hela dagarna. Det visade sig senare att hennes illamående och ovanligt stora aptit var för att hon var gravid. Nu hade de extra mycket att göra innan barnet skulle se dagens ljus. De var tvungen att köpa massor med saker som barn behöver och Anubis fick ta flera extra skift för att kunna tjäna ihop nog med pengar satt de kunde köpa allt som ett barn kunde tänkas behöva och ännu mer. 
 
Mitt i natten steg Michelle upp ur sängen. Hon hade mer ont än hon tidigare haft. Det är dags, tänkte hon och skyndade sig att väcka Anubis. Anubis som aldrig hade varit med om det tidigare visste inte vad han skulle göra så han virrade runt i huset medans Michelle kände att barnet mer och mer ville ut. De skulle aldrig hinna till sjukhuset så hon fick föda hemma tillsammans med en panikslagen Anubis. Några timmar senare hade inte bara en bebis sett dagens ljus utan två. Aura* och Inanna* döptes barnen till. 
 
Två nya bebisar i famijen krävde ett stort hem och då var det tur att de hade bestämt sig för att skippa deras smekmånad och fixa inför bebisarna som skulle komma, då var det tur att de hade bestämt sig för att bygga ut huset också. Nu rymdes hela den stora familjen i deras nybyggda hus. 
 

*Aura var i rommersk och grekisk mytologin den gudomliska personifikationen av vinden. 
*Inanna var kärleksgudinna, krigsgudinna och himelens drottning i sumerisk mytologi. I den mesopotanska mytologin går hon under namnet Istar. 

//Jozze