simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 22.

Anubis och Michelle hade köpt sig ett semesterhus på Twikiön och som de hoppades på att de skulle få spendera minst en semseter på. Nästan alla pengar hade gått åt till semesterhuset så för att tjäna lite extra pengar hade Anubis tillsammans med hunden Lexie skapat ett band. Anubis spelar elgittar medan Lexie är frontfiguren och sjunger. De tjänar dock inte så mycket pengar de hade hoppats på med sin sång men det kanske beror på att det är väldigt få simmar som går förbi deras gård. 
 
Mitt i natten kommer liemannen på besök för att hämta Anubis men han känner sig inte redo för att lämna detta liv än så han tar upp en kamp med liemannen. Alla medlemmar i familjen ställer sig på Anubis sida och liemannen förstår att Anubis verkligen måste vara älskad av sina nära och kära och bestämmer därför att ge Anubis en andra chans, men han poängterar noga att det bara är en extra chans som gäller så nästa gång liemannen kommer tillbaka finns det ingen återvändo för Anubis.  Anubis lovar att göra det bästa av de de dagarna han har kvar i sitt liv nu när han fått en andra chans. 
'
Redan nästa morgon återvänder liemannen men inte för att hämta Anubis utan nu kommer han för Brutus. Brutus liv har runnit ut, tydligen får inte hundar andra chanser...
Lexie står och ylar av sorg och Michelle gråter av sorg över Brutus bortgång. Under sin livstid uppnådde brutus toppen av karriären inom underhållning, samt lärde sig alla komandon. Han fick två valpar: Pebbles och Oliver tillsammans med Lexie. Brutus och Lexie hade redan från första dagen de träffades kommit bra överrens och Lexie visste att hon skulle sakna sin kära Brutus riktigt mycket. 
Vila i fird kära Brutus!