simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 27.

Precis som jag trodde så var Aura gravid! Nu är det dags att säga hej till nya tillskottet o familjen och Orfeus lillebror Dante*
 
 
Tiden går fort hos familjen Castell. Idag växer Orfeus upp till barn, han vart väldigt fin som barn och fortsätter han se ut så genom hela sin uppväxt kanske vi har vår framtida arvinge här. 
 
Nästa dag när Justus kommer hem från jobbet har han med sig en överraskning.    De andra hundarna, förutom Sam, håller på att bli till åren ochkommer förmodligen att lämna familjen när som helst, därför behövs någon ny för att föra hundsläktet vidare. En chokladfärgad labrador följer med Justus in i huset. Justus säger till Orfeus att han får den äran att döpa hunden, han blir så glad att han börjar hoppa och springa runt i huset. Efter att han lugnat ner sig  lite så säger han samtidigt som han kramar om hunden:
"Lucky, hon ska heta Lucky"
 
Som de brukar säga: "Ett liv för ett liv". När en ny medlem ansluts till familjen på något sätt måste någon annan lämna jordelivet. Den här gånger har döden kommit för lexie. Som vanligt ska alla hundar och simmarna i familjen plus buttlern bevittna döden av en nära vän. 
Lexie nådde toppen av karriären inom underhållning och lärde sig alla komandon, Hon fick två valpar, Oliver och Pebbles, tillsammans med Brutus. 
 
Tiden går fort hos familjen, det är redan dags för Dante att bli småbarn. Han växte upp till en mycket vacker liten pojk och jag tror att Orfeus har fått en konkurent om vem som ska bli generation tre's arvinge. 
 
 
* Dante Alighieri, var en italiensk poet som levde under medeltiden. Han är mest känd för sin epos "Den gudomliga komedin, (La Divina Commedia)". Den anses som en av de största verken inom världslitteraturen. 
 

//Jozze