simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 31.

Det var inte många simmar på kareokebaren så Orfeus och Tina behövde inte vänta länge innan de kunde gå upp på scenen och sjunga tillsammans. Ingen av dem var speciellt duktiga på att sjunga men det gjorde inget för de såg ut att ha väldigt roligt ändå. 
 
Efter ett tiotal sånger gav de upp då de båda var väldigt slut i rösten sedan slutade de sjunga seriöst redan efter några sånger, övriga sånger bestod av massa skratt och konstiga danssteg. 
 
Efter karaoke sjungandet hittade Orfeus ett fotobås och han ville att han och Tina skulle ta bilder tillsammans. Tina däremot lät lite tveksam och sa att hon inte vart bra på bild men till slut lyckades Orfeus övertala henne och deras bilder tillsammans vart lite konstiga men inte alls dåliga. 
 
Innan de skulle skiljas åt för kvällen tog Orfeus mod till sig  och gav Tina en god natt kyss, hon besvarade kyssen och sa sedan:
 
-Jag har haft en underbar kväll och jag gör gärna om det.
Hon kyste Orfeus på kinden och sprang sedan iväg till sin taxi som väntade på henne.  Orfeus stod kvar en stund och tittade efter henne ända tills han inte kunde se hennes taxi något mer. 

// Jozze



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback