simssis.blogg.se

Familjen Castell Del 36.

De anländer till huset tidigt på morgonen, innan de beger sig ut till staden packar Aura upp deras saker medans Justus ringer efter en taxi . I väntan på att taxin ska komma träffar de en kvinna som heter Helene, hon berättar att hon bor i ett hus lite längre bort, hon hälsar dem välkommna och hoppas att de ska trivas här på Twikiön och om de undrar något så var det bara att fråga. 
Första stället de åker till är någon gammal ruin med varmakällor, gamla byggnader byggda i sten och allra längst in finns en stor fontän där många förr i tiden brukade slänga i en offergåva ihopp om att bli fri från sina synder. Idag slänger de flesta i ett mynt och önskar sig något. Arua tog fram ett mynt, slöt sina ögon och önskade något innan hon slängde myntet i fontänen.
Efter myntkastandet och önskandet gick Aura och badade i en varmkälla tillsammans med Justus. Båda tyckte det var riktigt skönt att bara luta sig tillbaka i den varmakällan och njuta. Det var som att källvattnet gjorde satt alla spänningar i kroppen släppte. Ända in på småtimmarna satt de kvar i den varmakällan och kopplade av. När de tillslut bestämde sig för att åka hem såg de båda ut som två russin efter alldeles för många timmar i vattnet. 

 

//Jozze
 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback